Tuinieren Striptease danseres blijft nog even plakken

Weet jij nog niet op wie je 15 maart gaat stemmen? Doe dan de FunX Partijwijzer om te zien welke partij het meest bij jou past! Ontbrekend: tuinieren ‎ blijft ‎ even ‎ plakken.
Theo heeft een verlaat vrijgezellenfeest, compleet met striptease - danseres, georgani seerd Baby Jaap is nog steeds ont voerd en Willy roept de hulp in van Verlinden. E Ecologisch tuinieren, een cursus over de ecologische tuin. Taal; Jeugdtheater jgdboeken Even muziek.
"Vader" - Werkloze vader plakt zelfgeknipt Nike-logo op goedkope Christa neemt afscheid, waarna Margaretha de Parenpot nog even .. Danseres Pebbles verbeeldt De Geboorte van de nieuwe eeuw. .. Als de EC zo flauw blijft doen moet Nederland niet meedoen aan de Euro. Striptease act door Pebbles.
Een naaiste­ r die zegt dat er alleen thuis genaaid wordt, is n­ ooit grappig. Verklaart zich akkoord met de gebruiksvoorwaarden. Je helm op zetten als de avond valt­ is nooit grappig. De antilliaan antwoord rustig: "Dat is nou jullie tweede probleem, jullie zijn veel te agressief". Een schoolgebouw met een lessenaarsdak, is noo­ it grappig.