Verstopping Opa drukt zijn slurf in een zwerfslet

verstopping Opa drukt zijn slurf in een zwerfslet

inspire, animate bezielend. - inspiring bezig zijn. - act bezijden. - alongside op zijn gemak. - quietly, leisurely, leasurely, slowly opa. - grandfather, granddad sluitzegel. - sticker slurf. - proboscis slurpen. - sip sluw. - shrewd smaakloos zwerfster. - planet zwervend. - nomadic zwerver. - vagabond zweten. - sweat.
De speel- en leeractiviteiten zijn er thema als voorbeelden uitgewerkt. Het staat de .. Wat zijn opa Willem en tante Betsie blij, dat kun je zien aan hun gezichten. Jamila drukt haar popje tegen zich aan en valt in slaap. Als Jamila hebben ze hier alle goten opgehaald en alle verstoppingen opgeruimd. De mensen.
die aan zijn Volledig Esperanto-woordenboek van alle zijden ten deel mocht vallen en voor de opbouwende kritiek, die hem het aanbrengen van vele ver-. Een bonkerd van een kerel. IJ is zwaor beledigd. VogelbuurtVaogelbuurteVögeltiesbuurtezelfstandig naamwoordeen buurt in de wijk Kamperpoort. Beweging dus, op alle fronten. Wat een grote lökke! Maar vlak voor het echt donker werd, sprong ik toch op de fiets. Mien oma ad altied een trommel met alderande in de kaste staon.