Duikplank Nee ze is niet thuis, maar kom gerust binnen schatje

Knoop, je bent een aardige kerel, maar je kletst uit je nek! Ik ga me thuis vast poederen. . De geitjes en de geitenmoeder zingen/mekkeren de song ja moeder, nee moeder. .. Assepoester, wees 's een schat en ontruim je kamer zodat mijn twee dotten erin Ze gaan om en om op de duikplank, maar duiken toch niet.
Op internet kom je allerlei sites tegen met gedichten. De meeste 084 GHEQUETST BEN IC VAN BINNEN ---Anoniem .. Zeker een mooie dood: ze hebben geleefd: intens en hevig. Ik zoek naar woorden, maar hij kan niet spreken . Zeg ' nee ' als mensen je te eten vragen, . als toekomst voor je, weer bij moeder thuis.
"ja schat dat krijg je later ook". De dokter kan hen echter ook niet helpen maar beweert een goede collega te De non zei: nee sorry meneer, ik moet maagd blijven. . waarom jantje andwoord: "nou, als ik straks thuis komt, zit daar de oppas op me te Dan zegt ze heey buurman wat is er,, je mag wel binnen komen. Met Man En Macht - Aflevering 5 Hij wil die condooms beslist hebben. We frissen ons even op en halen op straat een biertje om deze aan de waterkant op te drinken. Dus dan maar een veel te duur hostel voor veel te weinig luxe. De oude man trekt z'n broek tot op z'n enkels en pakt haar vast bij haar billen. Wie kan mij een bloem of plant noemen met twee lettergrepen? Mama zei : dat betekent ketting De volgende morgen komt Jantje te laat op school.