Gitaarles Voor de webcam gaat ze uit de kleren en slaat de hand aan zichzelf

Zo warm dat langzaam alle kleren uitgaan en dan ineens zien ze dat ze niet meer . En jaja, groep 2 gaat nu echt 1 les per dag een echt (moeilijk) werkje uit de kasten doen. . De kinderen die vandaag nog geen knuffel bij zich hebben, mogen er morgen 1 .. Ja, opa heeft een verbandje om zijn hand en oma een bril.
Lina stelt zich de vuurzee voor, verzengend, rennende Lina tot ze de pannetjes heeft, trekt die tussen de kleren vandaan. Ze maakt de hoes los, . Ze gaat op de rug liggen, hoes met deken onder het hoofd. De voet komt bijna tot de hand. Het gras slaat wit uit, de lucht tintelt al staat hij stil, de kou prikt dwars door.
U gaat binnenkort met uw groep(en) de voorstelling Roodkapje Strikes Back! Bekij- ken. .. verhaal moet ze zich van bladzij naar bladzij verplaatsen. En ze kan.

Gitaarles Voor de webcam gaat ze uit de kleren en slaat de hand aan zichzelf - oma laat

De kapla is vandaag voor het laatst in de klas en Marnix, Tijn en Luuk doen een wedstsrijd. Dat vieren ze uitgebreid. Veel vakantieverhalen leven nog enorm en het is super om te horen dat ook de kinderen genoten hebben van hun vakantie. De juf zet een klok op het digibord. Wat is dat nou allemaal? Hij is er helemaal klaar voor en mama leest voor uit het schrift.