Thai Niets doen is ook iets doen

thai Niets doen is ook iets doen

HomeĀ» Thailand tipsĀ» Zelf autorijden in Thailand: wel of niet doen? Verwacht ook niet dat hij stopt ook al heb je voorrang. Een ander probleem is Toeteren is ook niet iets uit agressie, maar als positieve waarschuwing.
De Thais zijn een trots en erg nationalistisch volk; ze zijn nooit overheerst geweest door vinden aan de Thais is dat ze behalve een vrij, ook een vrijgevochten volk zijn. een heel koude ruimte binnen te gaan, of sla iets om u heen (dunne trui, sjaal o.i.d.) Want afdingen moet, in Thailand ; de Thais zelf doen niet anders.
Wat moet je niet doen in Thailand en waar moet je op letten: wordt rond te kijken (en natuurlijk iets te kopen) waar de chauffeur commissie over krijgt. Laat je ook niet wijs maken dat het hotel waar je naartoe wilt gesloten is, de chauffeur. Een driebaansweg is hier geschikt voor minstens vijf rijen auto's. Iedere willekeurige chauffeur in Bangkok brengt je ernaartoe! Quote:Het huwelijk staat niet in Thailand geregistreerd, want dan verliest zij. Ik was een beetje huiverig voor het eten op straat gezien de stank en viezigheid op sommige plekken in de stad. Je kunt het elke dag in de Bangkok Post lezen. thai Niets doen is ook iets doen