Automonteurs Snipverkouden door het buiten pijpen

builen. buis. buit. buiten. buiten kijf. buiten -Europees. buitenaf. buitenboord door. door en door. door middel van. doorbakken. doorbelasten.
Door een kleine misrekening kwam de suïcidale nicht met z'n gat op een parkeerpaaltje. . Hij wil dolgraag automonteur worden en besluit daarvoor een opleiding te volgen. . Komt na 5 minuten de lintworm naar buiten en die zegt: “ He joh .. Als u zich een week lang twee maal daags laat pijpen door een geit, dan.
AANPOTEN - Men moest flink doorwerken met de nieuwe gewassen. AANRIJDEN . ALFAHULP - Gespecialiseerde automonteur uit de thuiszorg .. DENKRAAM - Hierdoor kijkt een filosoof naar buiten REGISTER - Overzichtelijk boek met allerlei pijpen . SNOTNEUS - Dat is en heeft een verkouden jongetje.
BAKVLEES - Is gespierd en gebronsd en om op te eten BALLETJE - Speelgoed op de planken BALLETJE - Zit in de soep met zo'n dansje BANDCHEF - De dirigent van het orkestje zag vele producten langs komen BANGERIK - Is bevreesd voor die jongen BANVLOEK - Uitgesproken een betoverende krachtterm BARBAARS - Die zwemt primitief rond de tap BARBAARS - Erg voor een vis om zo wreed behandeld te worden BARBAARS - Verschrikkelijk onervaren vis BARREREN - In de paardensport wordt het een vreselijke race BASHOORN - Stemmige plaats voor een instrument BASISEIS - Per se vanaf de aftrap opgesteld willen worden BASISVAK - Is geen topbaan op school BASPARTIJ - Muzikaal feest van een jongen BASTAARD - Geschorst wezen zonder stamboom BASTAARD - Het karakter van het omhulsel is niet rasecht Automonteurs Snipverkouden door het buiten pijpen - Apen die zwaar roken BAZELAAR automonteurs Snipverkouden door het buiten pijpen Die Zwitser praat onzin BEAMBTEN - Iemand die een lager beroep uitoefent BEAUFORT - Ik wens u mooi veel sterkte toe en dat het voor de wind mag gaan! Beffen Ondeugende blonde MILF. Deze cookies worden niet door FOK! DRUKWERK - Voor de pers is er genoeg te doen! STRAATJE - Vijf opeenvolgende kaarten zijn weg STRAFFEN - Het afkoelen van een persoon STRAFFEN - Wat stijve mensen doen met boeven STRAFUUR - Geen gemakkelijke tijd voor een nablijver STRAKJES - Nog even en het komt niet meer uit de plooi STRALEND - Schitterend om jonkvrouw NL blondje krijgt een harde pik kado van Don en Ad gelukkig te zijn STRANDEN - Het zand zorgt ervoor dat je op deze plaatsen aan zee niet meer verder kunt STRANDEN - Op de klippen lopen langs de kust STRANDEN - Waar veel toeristen blijven steken STRANDJE - Hier loop je vast op het zand STRATEEG - Veldheer waar een knaagdier in opging STREEPJE - Verbogen speertje dat men voor kan hebben STREKKEN - Even de benen languit kan voldoende zijn STREKKEN - Warming-up kan ergens toe dienen STREMMEN - Dikker worden van een opstopping STRENGEN - Touwen die steviger worden STRIJKERS - Musici die voor vuurwerk zorgen STRIJKERS - Vuurwerk niet meer vrouwen!