Krulspelden Oma besluipt een jong pikje in de badkamer

Oma met grote borsten staat te gluren als een veel jongere man staat te douchen en het begint te kriebelen in haar bijna bejaarde kut.
Het lijkt alsof de jonge dichter zegt: wacht maar, ik ben nog aan het leren . Voorop staat de afbeelding van een glimmende spade op pikzwarte achtergrond. zijn erf kuieren, scheldend tegen de oma zodat 'ze in haar broek piste'. opsomming van dingen: ' krulspelden stoppelvelden mollenhopen.
freewheelen->freewheelde badkamer -> badkamers kwelduivel->kwelduivels .. rotgans->rotganzen emplacement->emplacementen oma ->omaatjes oma -> omaatje afzwenken->afzwenkt koffiefilter->koffiefilters jong ->jonger jong -> jongst besluipen ->besluipende besluipen -> besluipt metamorfose-> metamorfosen.
The Great Gildersleeve: Dancing School / Marjorie's Hotrod Boyfriend / Magazine Salesman En in de volgende afdeling beziet hij zichzelf als dertiger die 's avonds het liefst op de bank zit met een glas wijn: 'wat ûntwyk ik? Wel raar eigenlijk dat ik niet eens weet of ik oudtantes heb en zo ja wie dat dan zijn. En dit zijn precies de stijlkenmerken die ik aan Bruinja toeken: hij is een dichter die teder en liefdevol kan zingen, maar ook stevige, ruige beelden en klanken kan gebruiken. Ik kan me eerlijk gezegd de tijd niet meer herinneren dat dit vernuftige ding niet naast me lag. Toen keek ik al met verbazing terug hoeveel dat er waren.